Η Άβαξ προχωρά στη νέα ψηφιακή εποχή με τo PYLON ERP

Η εταιρεία Άβαξ ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια ξεκινώντας τη λειτουργία της με το σχεδιασμό και την κατασκευή οικιακών επίπλων. Στην πορεία συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως Fendi, Poltrona Frau, Ralph Lauren, Baker, Dedon, Christopher Guy, εκπροσωπώντας τους αποκλειστικά μέσα στα ομώνυμα καταστήματα Άβαξ. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει τρία καταστήματα. Είναι κυρίως εισαγωγική, ωστόσο διαθέτει και τμήμα παραγωγής επίπλων. Μελλοντικά στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής και την μείωση των εισαγωγών.



Η Άβαξ θέλοντας να αναβαθμίσει την λειτουργικότητα της και να βαδίσει στη νέα ψηφιακή εποχή επέλεξε το PYLON ERP. Με ενέργειες CRM, όπως καταχώρηση δυνητικών πελάτων, δημιουργία προσφορών,  παραγγελιών πώλησης και απευθείας δέσμευσης stock, παρακολουθούμε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που λειτουργεί σαν εργαλείο στα χέρια του πωλητή και σαν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τον πελάτη σε όλη την διαδικασία αγοράς αλλά και after sales.

Επίσης, η διαχείριση παραλαβών – αποστολών και αποθήκης, με 2,500 ράφια περίπου καθώς και η παρακολούθηση υπολοίπων προς του πελάτες δίνει άμεση πληροφόρηση και βέλτιστη παραγγελιοληψία με αποτέλεσμα μικρότερα stock σε εμπορεύματα και καλύτερη διαχείριση των μηνιαίων αλλά και ετήσιων αναγκών. Η Άβαξ είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων μέσα από ενσωματωμένη ειδική λειτουργικότητα του PYLON ERP για τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA. Με τη λειτουργία του νέου συστήματος, η Διοίκηση της εταιρείας έχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή και σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μια πλατφόρμα φιλική προς το χρήστη. 

Τελευταίο αλλά σημαντικότερο, ο χρηματοοικονομικός τομέας. Είναι μία λειτουργικότητα που δεν θα έλειπε ποτέ από τις εφαρμογές του Ομίλου της Epsilon Net. Modules  όπως, η Διαχείριση Εισπράξεων -Πληρωμών-Προκαταβολών, Φακέλων Κοστολόγησης (Ενδοκοινοτικοί , Τρίτων χωρών), Αξιογράφων, Παγίων και αποσβέσεων με ενσωματωμένη Γενική Λογιστική και e-banking. Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα ψηφιακό οικοσύστημα που δίνει λύσεις σε όλες της διαδικασίες και λειτουργίες ενός ζωντανού επιχειρηματικού οργανισμού, όπως είναι η Άβαξ.
.


 

  • Πελάτης: Άβαξ
  • Προϊόν: PYLON ERP Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Website: δείτε εδώ